Over HEF

Het team van HEF koel en klimaattechniek is al sinds 1996 dé expert in het ontwerpen, installeren en onderhouden van technische installatieprojecten in de koeltechniek en klimaattechniek. Onze klantenkring is bijzonder divers, wij zijn werkzaam in vele verschillende branches en sectoren. Dit vergt een hoge mate van specifieke vakkennis en technische vaardigheden. Onze enthousiaste medewerkers worden daarom regelmatig bijgeschoold en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, regelgevingen en innovaties op het gebied van koeltechniek en klimaattechniek.

Maar bovenal onderscheiden wij ons door onze transparante aanpak en korte communicatielijnen, altijd 1 vast aanspreekpunt voor alle werkzaamheden en de zekerheid van de inzet van een vakbekwaam team van medewerkers met verstand van zaken.

Daarnaast hecht HEF koel en klimaattechniek grote waarde aan maatschappelijke issues, duurzaamheid en milieuvriendelijke toepassingen. Zo worden natuurlijke koudemiddelen niet alleen in nieuwe maar ook in bestaande installaties toegepast en zijn energiebesparing en het benutten van restwarmte belangrijke uitgangspunten bij elke opdracht.