Airconditioning

Luchtbehandeling

Warmtepomp

HEF koel en klimaattechniek zorgt voor een aangenaam woon- en werkklimaat

Met maatwerk airconditioning van HEF koel en klimaattechniek bent u verzekerd van een aangenaam en gezond klimaat in al uw verblijfsruimten. De koelende, ventilerende en verwarmende werking van onze klimaattechnische installaties zijn een aanwinst voor u en uw medegebruikers.

Toepasbaar in 1 of meerdere ruimten, geschikt voor het tegelijk koelen en verwarmen en eenvoudig individueel te bedienen en te regelen.

Uw airconditioning professioneel geïnstalleerd, vaak binnen 1 werkdag en zonder overlast

Wij kunnen ervoor zorgen dat u binnen 1 werkdag bent voorzien van een perfect afgestelde airconditioning installatie. Zonder ingrijpende verbouwingen of grote constructieve aanpassingen. Onze medewerkers hebben veel praktijkervaring en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast ondervindt van de werkzaamheden. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de installatie van de airco kunt u vertrouwen op onze expertise en ons vakmanschap. HEF koel en klimaattechniek geeft advies op maat voor een optimaal woon- en werkklimaat. Afhankelijk van het aantal gebruikers, de indeling en de bezetting van de ruimte en het beschikbare budget maken wij een duidelijk en passend voorstel.

Wij leveren bij voorkeur aircomerken waar we de afgelopen jaren goede ervaringen mee hebben zoals: Daikin, Carrier, Mitsubishi en Samsung

Uiteraard kunnen we alle merken airconditioning leveren en onderhouden.

Maatwerk met airco splitsysteem, multi-splitsysteem of VRF systeem

Split airconditioners zijn ideaal voor het koelen van 1 ruimte, de split airco wordt op 1 buitenunit aangesloten. Multi-split airconditioning wordt vaak gebruikt voor het koelen van meerdere verblijfsruimten, deze kan individueel worden bediend en ingesteld. Door het optimaal combineren van verschillende afmetingen en uitvoeringen airconditioning creëert u een ideaal klimaat in uw gehele woning of bedrijf. Met het innovatieve VRF systeem kunt u zowel koelen, verwarmen als ventileren, met een maximaal comfort en een laag energieverbruik. De restwarmte die gebruikt wordt om te koelen, kan ook gebruikt worden voor warmteterugwinning, warm water of cv. Een efficiënte en duurzame manier van energie hergebruik.

EPBD gecertificeerd en verstand van EIA subsidie

Wanneer u als bedrijf investeert in duurzame en energiebesparende oplossingen kunt u mogelijk gebruik maken van de EIA subsidieregeling, deze Energie Investeringsaftrek is bijzonder interessant en wordt door het Ministerie van Economische Zaken gegeven, wij vertellen u hier graag meer over en adviseren u bij uw EIA aanvraag. Wij zijn EPBD erkend en voeren de verplichte EPBD keuringen uit, de zogenaamde aircocheck. Tijdens deze keuring wordt door middel van een Installatie Performance Scan gekeken of de energie prestaties wellicht kunnen worden verbeterd, of hoe energie kan worden bespaard. HEF koel en klimaattechniek staat garant voor optimaal functionerende en ingeregelde aircosystemen.

Textiele luchtverdeelslangen

Wanneer u verzekerd wilt zijn van een tochtvrije luchtverdeling in uw bedrijf of kantoorruimte dan is de luchtverdeelslang dé oplossing. Luchtverdeelslangen van textiel zijn leverbaar in vele kleuren, afmetingen en materialen. Deze innovatieve manier van lucht verdelen is brandveilig, geluiddempend, anti-condenserend en antibacterieel. Dit garandeert een gelijkmatige en optimaal regelbare luchtverdeling voor een aangenaam en klachtenvrij leefklimaat bij koeling, verwarming en ventilatie. Textiele luchtkanalen zijn bovendien eenvoudig te demonteren en te reinigen. HEF koel en klimaattechniek vertelt u graag meer over deze praktische en innovatieve manier van klimaat- en luchtbeheersing.

Luchtbehandelingsinstallaties

Luchtbehandelingsmaatwerk is divers en eenvoudig modulair op te bouwen. HEF koel en klimaattechniek levert en installeert zowel dx-gekoelde luchtbehandelingsinstallaties als koudwater installaties, zogenaamde chillers. Eventueel samen met uw eigen w-installateur voor het koeltechniek deel.